4 Mayıs 2024

Kuyumcular Kredi Kartına Taksit Yapıyor mu 2024

kuyumcu kredi kartına taksit 2024

Kuyumcular Kredi Kartına Taksit Yapıyor mu 2024

Kredi kartı ile altın satın almak isteyen kredi kartı kullanıcıları 2024 yılında kuyumculardan kredi kartı ile taksitli altın satın almanın mümkün olup olmadığını merak ediyor.

Kuyumcularda kredi kartı ile taksitli altın satışı yasal mevzuata göre mümkündür. BDDK mevzuatı uyarınca kuyumcularda en fazla 3 taksit olmak üzere kredi kartıyla taksitli altın alışverişi yapmak mümkündür.

Kredi Kartı ile ile taksitli altın alışverişi için doğrudan kredi kartı ile satın alma dışında tercih edilen bir diğer yöntem ise taksitli nakit avans çekerek altın satın alma seçeneğidir. Bu seçeneğe başvuran kredi kartı kullanıcıları kredi kartları ile taksitli nakit avans çekerek kuyumculardan altın satın almaktadır. Kredi kartı kullanıcıları böylelikle dolaylı bir yol aracılığıyla belirli bir miktar faiz ödeyerek taksitli altın alışverişi yapmış olmaktadır.

Sonuç olarak, 2024 yılında doğrudan kredi kartıyla yapılan kuyumculuk alışverişlerinde en fazla 3 taksit uygulanırken, taksitli nakit avans seçeneğiyle 12 aya varan taksit seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir